D3vilR4ge píše:
... a pokud vidím, že o mou práci beztak není zájem, jaksi se vytrácí důvod to dělat, že :)
No šílíš? Tohle určitě nikdo z nás nechtěl, aby to tak vyznělo, a URČITĚ to není pravda...A jak říkal Ota, lidí, co čekají na final titulky je určitě víc, než těch 5%, cos uvedl...bylo by zajímavé to zjistit, schválně se na to podívám, kolik lidí stáhlo první verzi (tak skoro 27 000, teď jsem na to mrkla, páni, je to možný? Běžně bývá tak 10 000), a kolik bude stáhnuté final verze. Určitě to bude taky slušné číslo.(Rozhodně to nemůžeš brát, jakože překladatelé mají větší procento úspěšnosti své práce, než pak korektoři, to je nesmysl).
Záleží možná na tom, co lidi s PB udělají dál...jestli jim leží nějaký čas v complu v té první verzi, jak to v nadšení stáhli a pak to časem vymažou, nebo jestli si ho po skončení sérií třeba hodí na DVD a zaarchivují pro sebe a své potomky. Pak by tam určitě chtěli kvalitní a opravené titulky. Já jsem teda ten druhý případ a zajímalo by mně, kolik nás je...(ne všichni si můžou koupit originální DVD). Pane bože, doufám, že mě teď nezavřou, co jsem teď řekla...