Moderátoři: shadow.wizard, dusanho, cayman, sedlik, PBTTCZ
Lister píše:zdravim :) ... Otiku: nehodil bys sem link na FINAL FINAL verzi 720p plis? :)
prekladatele, co hazete titulky na server, kde se stahuje ZIP file z "titulky-aktualni", nemohli byste to doho ZIPu davat i 720p verze (potom, pozdeji, az budeou a vody se uklidni ;-) ) od Oty?? :) .. diky ;)
Ota píše:Lister píše:zdravim :) ... Otiku: nehodil bys sem link na FINAL FINAL verzi 720p plis? :)
prekladatele, co hazete titulky na server, kde se stahuje ZIP file z "titulky-aktualni", nemohli byste to doho ZIPu davat i 720p verze (potom, pozdeji, az budeou a vody se uklidni ;-) ) od Oty?? :) .. diky ;)
Jasně. Už to mám hotový, ale ještě si hraju s novým načasováním Credits, aby to sedělo přesně na hudbu. Bylo by dobrý, kdyby to pak používali PBTTC furt. Takhle to vypadá profesionálně. Ještě to dodělám a dám sem link... ;-)
Ota píše:Lister píše:zdravim :) ... Otiku: nehodil bys sem link na FINAL FINAL verzi 720p plis? :)
Jasně. Už to mám hotový, ale ještě si hraju s novým načasováním Credits, aby to sedělo přesně na hudbu. Bylo by dobrý, kdyby to pak používali PBTTC furt. Takhle to vypadá profesionálně. Ještě to dodělám a dám sem link... ;-)
Prady píše:Ota píše:Lister píše:zdravim :) ... Otiku: nehodil bys sem link na FINAL FINAL verzi 720p plis? :)
Měl jsem chuť si s tim pohrát, aby to sedělo do tý muziky nebo podle těch credits v seriálu, ale nakonec se mi s tim nikdy takhle moc párat nechce:) zas tak moc s tim neumim, aby to sedělo pokaždý přesně, hlavně jsou credits pokaždý v jinym čase, takže jako že vložit rovnou i s časem nejde... neumim s tim a na ty poslední 4 díly to už stejně asi moc nemá cenu:)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník