Moderátoři: shadow.wizard, dusanho, cayman, sedlik, PBTTCZ
kondom xxl píše:Takisto sa pridávam. Skvele ovládam angličtinu, niekedy sledujem PB a iné seriály bez tituliek a 85% všetkého rozumiem ;-)
black cloud píše:50karol píše:Prvy dobrovolnik sa hlasi :)
Tuto stranku navstevujem uz dllllhy cas, aj ked len pasivne, a myslim ze je cas pridat nieco do PB komunity. Co sa tyka kriterii, chut na to samozrejme mam, v utorok mam rozvrh taky ze mam volneho casu dost na preklad polky serie, a moja anglictina neni na zahodenie.(Ja osobne pozeram serial bez titulkov). Tak dufam ze budem moct prispiet k prekladu.
Tak jsem netušil, že budu muset vypsat víc podmínek pro případné zájemce, ale když jde o překlad anglicky - český, je potřeba ovládat oba jazyky, tedy i češtinu :D
SK překlad dělá skupina okolo Dushanho...
kweensey píše:Ucim se anglictinu 11 let a myslim si, ze ji ovladam slusne. PB rozumim v pohode, ikdyz nekdy se najde sluvko, ktere si vetsinou domyslim (a kdyz ne, tak je otazka 3 sekund podivat se do slovniku) . Silene rad bych se pridal k jeho prekladatelum, je to uz delsi dobu muj velky sen.. :D Nalada by urcite byla, protoze pouzivani anglictiny v jakemkoliv smeru me bavi - a zvlast, kdyby k prekladani PB.. :) Kdyby bylo potreba nebo prekladatele byli zabrani, tak bych mohl delat i korektora..
Kazde utery mam volno od cca 12:45PM..
Xfire: kweensey
EDIT: S prekladem titulku uz mam nejake zkusenosti a opravdu rad bych pomohl i s prekladem Prison Breaku..
Craney píše:Black Could,nevím jak o mě muzes rikat omezeni kdyz jedine co ome vis jsou dvě vety ktere jsem napsala,ale prosím pokud si mylsis ze víš více,skákat ti do tvého názoru nebudu.
Xander píše:No neni tak slozity o tobe neco zjistit. Jakoze ti je 14, bydlis v Plzni, znamenim si Ryba a v Cinskem horoskopu si Pes. Jo a pravym jmenem Nikol.... mam pravdu ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník