Nová krev do PBTTCZ wanted

Chcete poděkovat za titulky nebo naopak se vám na nich něco nelí­bí­??

Moderátoři: shadow.wizard, dusanho, cayman, sedlik, PBTTCZ

Re: Nová krev do PBTTCZ wanted

Příspěvekod PhoeBe v 23 říj 2008 17:47

já bych se klíďo taky přidala, nějaký subtitles už jsem přeložila, úterky mám volný a mám státnice z angliny, takže s tím jazykem to snad taky špatný nebude :-)
PhoeBe

Příspěvekod Ota v 24 říj 2008 20:01

kondom xxl píše:Takisto sa pridávam. Skvele ovládam angličtinu, niekedy sledujem PB a iné seriály bez tituliek a 85% všetkého rozumiem ;-)

Ale s češtinou to bude horší...
Ota

Příspěvekod kweensey v 24 říj 2008 23:53

Ucim se anglictinu 11 let a myslim si, ze ji ovladam slusne. PB rozumim v pohode, ikdyz nekdy se najde sluvko, ktere si vetsinou domyslim (a kdyz ne, tak je otazka 3 sekund podivat se do slovniku) . Silene rad bych se pridal k jeho prekladatelum, je to uz delsi dobu muj velky sen.. :D Nalada by urcite byla, protoze pouzivani anglictiny v jakemkoliv smeru me bavi - a zvlast, kdyby k prekladani PB.. :) Kdyby bylo potreba nebo prekladatele byli zabrani, tak bych mohl delat i korektora..

Kazde utery mam volno od cca 12:45PM..

Xfire: kweensey

EDIT: S prekladem titulku uz mam nejake zkusenosti a opravdu rad bych pomohl i s prekladem Prison Breaku..
kweensey

ponuka pre 50karol

Příspěvekod lajci14 v 26 říj 2008 11:14

ak mas chut prekalda tang titulky do svk ael na iny serial a mas chut tak sa mi prosim ozvy na lajci14@azet.sk dakujem
lajci14

Příspěvekod lajci14 v 26 říj 2008 11:19

black cloud píše:
50karol píše:Prvy dobrovolnik sa hlasi :)

Tuto stranku navstevujem uz dllllhy cas, aj ked len pasivne, a myslim ze je cas pridat nieco do PB komunity. Co sa tyka kriterii, chut na to samozrejme mam, v utorok mam rozvrh taky ze mam volneho casu dost na preklad polky serie, a moja anglictina neni na zahodenie.(Ja osobne pozeram serial bez titulkov). Tak dufam ze budem moct prispiet k prekladu.

Tak jsem netušil, že budu muset vypsat víc podmínek pro případné zájemce, ale když jde o překlad anglicky - český, je potřeba ovládat oba jazyky, tedy i češtinu :D

SK překlad dělá skupina okolo Dushanho...

ak mas chut prekladat tak sa miozvy karol na lajci14@azet.sk islo by o preklad na serial smallville
lajci14

Příspěvekod D3vilR4ge v 26 říj 2008 15:26

kweensey píše:Ucim se anglictinu 11 let a myslim si, ze ji ovladam slusne. PB rozumim v pohode, ikdyz nekdy se najde sluvko, ktere si vetsinou domyslim (a kdyz ne, tak je otazka 3 sekund podivat se do slovniku) . Silene rad bych se pridal k jeho prekladatelum, je to uz delsi dobu muj velky sen.. :D Nalada by urcite byla, protoze pouzivani anglictiny v jakemkoliv smeru me bavi - a zvlast, kdyby k prekladani PB.. :) Kdyby bylo potreba nebo prekladatele byli zabrani, tak bych mohl delat i korektora..

Kazde utery mam volno od cca 12:45PM..

Xfire: kweensey

EDIT: S prekladem titulku uz mam nejake zkusenosti a opravdu rad bych pomohl i s prekladem Prison Breaku..

Všechno je moc pěkný, rád bych tě přidal do týmu, ale 12:45 je prostě pozdě... to už bude většina částí hotová.
Potřebujem lidi, kteří mají čas od rána...
D3vilR4ge

Příspěvekod D3vilR4ge v 26 říj 2008 15:32

Agia + Phoebe máte icq v PM
D3vilR4ge

Příspěvekod kweensey v 26 říj 2008 16:54

Ok, chapu to.. :'( Myslel jsem, ze tech 12:45 bude stacit, kdyz se titulky vydavaly kolem 16-17h.. Co nadelam, skoda. Jeste paradoxne mame zrovna v utery jenom 5 hodin (studuju SS), tak jsem myslel, ze to bude k dobru a nic.. :D Kdyby se nahodou neco zmenilo, tak staci napsat a okamzite to beru..

Jinak preji novemu PBTTCZ hodne stesti.. ;)
kweensey

Příspěvekod Xander v 30 říj 2008 21:54

Craney píše:Black Could,nevím jak o mě muzes rikat omezeni kdyz jedine co ome vis jsou dvě vety ktere jsem napsala,ale prosím pokud si mylsis ze víš více,skákat ti do tvého názoru nebudu.

No neni tak slozity o tobe neco zjistit. Jakoze ti je 14, bydlis v Plzni, znamenim si Ryba a v Cinskem horoskopu si Pes. Jo a pravym jmenem Nikol.... mam pravdu ?
Xander

Příspěvekod lajci14 v 30 říj 2008 22:22

ma niekto zaujem prekladat titulky ale na smallville tak sa mi ozvyte nevadi ak si cech preklad s cestiny do sloviny neje problem ozvy sa lajci14@azet.sk
lajci14

Příspěvekod Tonx v 30 říj 2008 23:08

Xander píše:No neni tak slozity o tobe neco zjistit. Jakoze ti je 14, bydlis v Plzni, znamenim si Ryba a v Cinskem horoskopu si Pes. Jo a pravym jmenem Nikol.... mam pravdu ?

:-D

ICQ je mocný pán! Hehe... ( Chudák Nikol :'( )
Tonx

Příspěvekod D3vilR4ge v 31 říj 2008 00:47

Nedráždi hada bosou nohou :)
D3vilR4ge

Příspěvekod Craney v 04 dub 2009 20:09

pro Xander - hezký,tak když je to tak jednoduchý,proč se tim vychlibáš a házíš to všem pod nos? =DD bože,ta inteligence viď?Radši si dej pohov a starej se sám o sebe,tvuj mozek by nějakou péči určitě potřeboval.Nevím proč mě ještě dál rozebíráš,hledali se překladači a jelikož zkušenosti mám nabídla jsem se,nikdo nehctěla tak si alespo budu moct stěžovat na rychlost titulků,která byla posledních několik dílu mizerná =)
Craney

Příspěvekod kkatt v 04 dub 2009 20:57

Craney ---> Plně s tebou souhlasim.Rychlost titulků otřesná.Ještě že je nepotřebujeme co? :)
To už by chtělo zveřejnit tady číslo na psychologa, aby Xander nemusel hledat.I když on je na to vlastně expert.Ale v dnešní době umí každej otevřít uživatelskej profil brouku ;)
kkatt

Předchozí

Zpět na Titulky